Căutare Live

Toţi bărbaţii sunt invidioşi pe EL! Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu l-au CĂLĂRIT în faţa tuturor

În lipsă de soare din belşug, păcătoasele Ana şi Loredana au fost cele care au încălzit atmosfera de la malul Mării Negre! Asistentele au fost atracţia turiştilor, mai ales în momentul în care s-au pus pe... călărit

În lipsă de soare din belşug, păcătoasele Ana şi Loredana au fost cele care au încălzit atmosfera de la malul Mării Negre! Asistentele au fost atracţia turiştilor, mai ales în momentul în care s-au pus pe... călărit!

Îmbrăcate în negru (foaaarte sexi) şi cu ochelari de soare în trend, blonda şi roşcata au încercat să îl îmblânzească pe Cezar. Cum care Cezar? Poneiul alb ca neaua!

A fost spectacol total, dar vă lăsăm pe voi să descoperiţi cum s-au descurcat asistentele de la "Un Show Păcătos" în videoclipul de mai sus!

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Andreea Popescu, dărâmată de durere la înmormântarea tatălui ei... Două vedete de la Antena 1, "victime" ale inundațiilor!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri