Antena Căutare

Toți vorbesc de mutrițele Prințului Louis, dar nici George nu s-a lăsat mai prejos la Jubileul Reginei.În ce ipostaze a fost pozat

Încă de când au salutat mulțime din trăsură, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton s-au bucurat din plin de atenție. În timp ce Prințul Louis și-a fluturat neîncetat mâna, Prințesa Charlotte a zâmbit constant, iar Prințul George cu greu și-a ascuns mutrițele. Cei trei au fost, de-a dreptul, savuroși la Jubiletul Reginei Elisabeta a II-a.

colaj de imagini cu printul george, louis, kate middleton, printesa charlotte Galerie
Prințul George a purtat la un costum bleumarin, cămașă albă și cravată albastră în prima zi de sărbătoare de la Palatul Buckingam. Marea Britanie sărbătorește Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, care a atins pragul de șapte ani de domnie. | Profimediaimages.ro

Prințul George a purtat la un costum bleumarin, cămașă albă și cravată albastră în prima zi de sărbătoare de la Palatul Buckingam. Marea Britanie sărbătorește Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, care a atins pragul de șapte ani de domnie.

Prințul George, savuros în prima zi a celebrărilor pentru 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta

După ce au făcut o baie de mulțime, în trăsură, Prințul George și frații lui, Prințul Louis și Prințesa Charlotte au urcat în celebrul balcon al Palatului Buckingham pentru a urmări parada militară.

Acolo, toate atenția a fost ațintită asupra fratelui să, Louis, care a făcut tot felul de mutrițe. El nu și-a ascuns entuziasmul provocat de aeronave, dar nici disconfortul creat de zgomotul asurzitor provocat de ele.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cât costă rochia albastră pe care Prințesa Charlotte a purtat-o la Jubileului de platină al Reginei Elisabeta

Mezinul familiei Cambridge a arătat cu degetul, și-a pus mâinile la urechi, a salutat piloții, a scos limba, a râs și chiar s-a bosumflat când mama lui, Kate Middleton, i-a atras atenția.

Totuși, nu doar el a făcut gesturi și mutrițe delicioase. Prințul George nu s-a lăsat mai prejos, chiar din momentul în care a urcat în trăsură. Acesta s-a strâmbat, vizibil deranjat de razele soarelui, după care a avut aceeași reacție atunci când frații lor au avut o ceartă minoră.

Și pe balcon, Prințul George a continuat cu grimasele, spre deosebire de sora lui, Prințesa Charlotte, care a încercat să fie cât mai liniștită. Micuțul a arătat cu degetul, și-a pus mâna la față și chiar s-a întors, de câteva ori, către Prințul William.

Care e programul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Marea Britanie sărbătoreşte, începând din 2 iunie, Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, care împlineşte 70 de ani de domnie.

Deschizând un weekend prelungit de parade, festivaluri populare şi concerte, sărbătorile Jubileului său de Platină au început cu tradiţionala paradă militară anuală, salutul "Trooping the Colour".

Citește și: Prințul Louis, ”adevărata vedetă” de la Jubileul Reginei Elisabeta. Fotografiile cu gesturile lui fac înconjurul lumii

În vârstă de 96 de ani, Regina Elisabeta va bifa doar două apariții în cadrul marelui eveniment pentru că are dificultăţi de mobilitate şi acum se bazează pe un baston.

Ea îi predă treptat ştafeta fiului ei cel mare, Charles, în vârstă de 73 de ani, chiar dacă continuă să se întâlnească regulat cu diplomaţii prin videoconferinţă şi nu şi-a pierdut nimic din vigilenţa, potrivit apropiaţilor ei.

Cât costă rochia albastră pe care Prințesa Charlotte a purtat-o la Jubileului de platină al Reginei Elisabeta... Cum arată Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Imaginea rară cu fata femeii care a devenit mamă la 66 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x