Căutare Live

ȘOC în lumea muzicii! A murit cântărețul Scott Hutchinson! Trupul neînsuflețit a fost găsit în afara orașului în care locuia!

Fanii din întreaga lumea a primit cumplita veste ieri după amiaza, după ce un martor a sunat la poliție după ce i-a descoperit cadavrul cântărețului. Scot Hutchinson avea 36 de ani și era una dintre cele mai respectate voci ale muzicii britanice.

Fondatorul trupei scoțiene Frightened Rabbit a fost declarat dispărut de către familie în data de 9 mai. După mai bine de 24 de ore, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de către un localnic din South Queensferry. În primă fază, nimeni nu a bănuit că este vorba despre Hutchinson, dar la câteva ore de la sosirea echipajelor de poliție, lucrurile s-au clarificat.

Potrivit informațiilor preliminare, Scott s-ar fi sinucis în noaptea de 9 spre 10 mai 2018.

Anastasia Lazariuc, dovada incontestabilă că timpul se poate opri în loc: "Iubirea nu o să dispară niciodată din mi... Informație BOMBĂ! Cristian Pomohaci A PLECAT DIN ȚARĂ! Cu cine a fost FOTOGRAFIAT fostul preot!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri