Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Tragedie pentru Robert Redford după ce fiul lui de 58 de ani a murit. Care e cauza decesului

Robert Redford și-a pierdut fiul, pe James Redford, faimosul realizator de documentare și filme, în vârstă de 58 de ani.

Tragedie pentru Robert Redford după ce fiul lui de 52 de ani a murit. Care e cauza morții

profimedia

Actorul, în vârstă de 84 de ani, este acum în doliu după ce fiul său a murit pe 16 octombrie. James, un tată iubitor și dedicat și un soț extraordinar, a trecut în neființă, pierzând lupta cu boala.

Vestea morții sale l-a îndurerat pe tatăl lui, Robert, care a declarat că nu există sentiment mai cumplit decât pierderea unui copil. Anunțul morții sale a fost făcut de Kyle, soția lui James Redford. Soția lui a declarant pentru People că soțul ei va rămâne în memoria copiilor lor ca fiind un iubitor de artă, de frumos, de film, un om pasionat cu adevărat, cu grijă și responsabilitate pentru mediu și natură.

Din ce cauză a murit James Redford

James Redford a decedat din cauza unor complicații apărute, fiind bolnav de cancer de mai mult timp. Lupsta lui cu această boală cumplită a început în urmă cu trei decenii când a suferit chiar și un transplant de ficat. El va rămâne în memoria colectivă ca unul dintre cei mai apreciați regizori și actori, printre cele mai renumite documentare numărându-se „The Big Picture: Rethinking Dyslexia” și „Happening: A Clean Energy Revolution”.

James era implicat în mai multe proiecte pentru protejarea mediului înconjurător. Printre acestea se numără propria fundație, The Redford Center, deschisă împreună cu tatăl său. Organizația non-profit avea ca rol producția de filme pentru toți cei care abordau ca principală temă protejarea mediului înconjurător, conform adevarul.ro.

Recomandari