Căutare Live

Transformare şocantă: Actorul Chris Hemsworth a slăbit dramatic pentru un rol! "Petrec mai mult timp gândindu-mă la mâncare decât la orice altceva"

Arta cere sacrificii, iar cazul lui Chris Hemsworth este cea mai bună dovadă. Celebrul actor e de nerecunoscut după ce a ţinut o dietă drastică pentru un rol.

Chris Hemsworth

hepta.ro

Arta cere sacrificii, iar cazul lui Chris Hemsworth este cea mai bună dovadă. Celebrul actor e de nerecunoscut după ce a ţinut o dietă drastică pentru un rol.

"Tocmai am încercat un nou program de dietă numit <<Pierdut în mare>>. Nu l-aş recomanda", a scris Hemsworth pe Instagram, după ce a publicat o poză în care se vede transformarea şocantă.

Suma medie zilnică de calorii recomandată pentru un om depinde de greutatea şi activitatea acestuia, dar este undeva la 2000. Ei bine, Chris Hemsworth a fost nevoit să piardă 500 de calorii pe zi.

Sursa foto: Instagram

Starul din Avengers va apărea în filmul "În inima mării", o peliculă inspirată din povestea lui Moby Dick. Personajul său, Owen Chase, este un marinar care luptă alături de echipa sa timp de 90 de zile pentru a învinge o creatură marină, scrie mediafax.ro.

"Petrec mai mult timp gândindu-mă la mâncare decât la orice altceva", mărturisea Chris Hemsworth pentru Entertainment Tonight.

"In the Heart Of The Sea / În inima mării" va avea premiera în Statele Unite pe 11 decembrie.

Radu Beligan are probleme de sănătate!... Aşa arată luxul la superlativ! Sofia Vergara s-a căsătorit cu actorul Joe Manganiello, într-un decor de poveste...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri