Tu ce faci vara asta? Monica Anghel, dezvăluiri despre planurile de concediu: "O să mă duc prin păduri și o să adun șopârle"

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului!

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Monica Anghel, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Vedeta TV a împărtășit cu fanii, ce face ea vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

MONICA ANGHEL, DEZVĂLUIRI PENTRU „VARA CU 100 DE PRIETENI”

Monica Anghel ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1.

Deși pandemia a afectat puțin ritmul de mișcare al cântăreței, aceasta vede partea bună din toată întâmplarea.

Tu ce faci vara asta? Monica Anghel, dezvăluiri despre planurile de concediu: "O să mă duc prin păduri și o să adun șopârle"

Monica Anghel

"Eu în vara aceasta am niște obiective foarte clare. O să petrec mult timp cu băiețelul meu. O să mergem să vedem urșii de la rezervația de urși de la Zărnești. O să mă duc cu el prin păduri, o să mergem la echitație, o să adunăm șopârle, o să mergem să facem trasee prin copaci, o să mergem să ne cățărăm, o să mergem la noi la conac.", a spus Monica Anghel.

Cum se distrează Monica Anghel și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Ultimele știri