Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Uddi, fostul concurent "X Factor", a devenit tătic. Cum arată și ce nume a ales pentru copilul lui

Dragoș Udilă a început anul 2021 cu dreptul. Cântărețul a avut parte de cea mai mare bucurie din viața lui, a devenit tătic.

Dragoș Udilă a devenit tată pentru prima oară

Dragoș Udilă a cunoscut succesul atunci când a participat la show-ului "X Factor" sezonul 2. Acesta a cucerit inimile juraților și i-a lăsat mască cu interpretarea piesei "Georgia On My Mind".

În momentul în care a pășit prima oară pe scenă, Uddi a mărturisit că își dorește să se facă fermier, iar acest lucru a impresionat publicul, cât și jurații, însă nici nu se gândea ca peste câțiva ani să devină tată.

Vestea că Uddi va deveni tătic a venit ca o surpriză plăcută pentru fanii lui, care s-au bucurat foarte mult atunci când au aflat noul zvon.

Citește și: Voia să fie fermier, dar jurații „X Factor” nu îl văd cu furca în mână, ci cu microfonul pe scenă! Dragoș Udilă, ne-ai impresionat până la lacrimi!

Cum arată micuțul lui Dragoș Udilă și ce nume i-a pus

Recent, Uddi și-a surprins urmăritorii din mediul online cu o fotografie a celei mai importante persoane din viața lui, băiețelului lui abia născut. Artistul a devenit tată pentru prima dată, însă acest lucru l-a ținut secret până ieri.

Imaginea cu micuțul lui a înduioșat și topit inimile fanilor, care au ținut neapărat să îl felicite pe cântăreț și să îi ureze fiului lui viață lungă, fericire și mult noroc. Chiar și JO i-a transmis un mesaj drăgut artistului. "Felicitări! Doamne ajută! Să vă trăiască, să fiți fericiți și sănătoși.", a fost comentariul artistei la poza cu baiețelul lui Uddi.

În descriera fotografiei, Dragoș Udilă a dezvăluit și numele fiului său. Acesta a decis să îi pună copilului său un nume de rege, Solomon.

"Viață lungă, sănătoasă și frumoasă pentru minunea voastră. Voi să aveți putere și răbdare pentru a-l face mare." sau "Să crească mare și sănătos! Felicitări dragi părinți.", au fost câteva dintre mesajele oameilor din mediul online, care îl apreciază și îl îndrăgesc pe Dragoș Udilă, fostul concurent "X Factor" sezonul 2.

Artistul își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, din acest motiv nu se știe cine este fericita mama a micuțului.

Citește și: VIDEO! Dragos Udila canta, in premiera la Neatza cu Razvan si Dani, primul sau single - "Ragga Day"!

În 2019, Uddi a fost protagonistul unui scandal amoros. Acesta s-a despărțit într-un mod mai puțin plăcut de Maria Roșioru, cu care a avut o relație de patru ani, conform Viva.

Recomandari