Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Ultima apariție pe Instagram a Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face furori. Blonda e schimbată total și cere ajutor pentru un copil bolnav

Irina Tănase a făcut un gest care i-a adus numeroase laude, respectiv critici prin intermediul rețelelor de socializare. Iubita lui Liviu Dragnea a decis să ceară ajutorul pentru un băiețel care suferă de o boală gravă și a cărui unică șansă la viață este o operație costisitoare.

Irina Tănase cere ajutor pentru un copil bolnav

Captură Facebook

Irina Tănase a făcut și o dezvăluire despre viața sa privată, împărtășind public faptul că în copilărie a suferit și ea de o boală rară, de natură generică.

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică şi pot înţelege într-o oarecare măsură disperarea părinţilor. Salvarea lui Robert poate însemna renunţarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi”, a spus Irina Tănase.

Ultima apariție pe Instagram a Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face furori. Blonda e schimbată total și cere ajutor pentru un copil bolnav

„Mi-am asumat orice răutăţi pe care aţi dori să mi le spuneţi, sau orice jigniri pe care poate aţi dori să mi le adresaţi în urma acestei expuneri pe care o aleg astăzi dar consider că după ce mă jigniţi pe mine, îl ajutaţi pe Robert, eu sunt mulţumită. Pe mine nu mă afectează atât de tare, dar pentru el are o importanţă foarte mare”, a spus Irina Tănase.

Recomandari