Antena Căutare

Ultima apariție pe Instagram a Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face furori. Blonda e schimbată total și cere ajutor pentru un copil bolnav

Irina Tănase a făcut un gest care i-a adus numeroase laude, respectiv critici prin intermediul rețelelor de socializare. Iubita lui Liviu Dragnea a decis să ceară ajutorul pentru un băiețel care suferă de o boală gravă și a cărui unică șansă la viață este o operație costisitoare.

Irina Tănase cere ajutor pentru un copil bolnav

Captură Facebook

Irina Tănase a făcut și o dezvăluire despre viața sa privată, împărtășind public faptul că în copilărie a suferit și ea de o boală rară, de natură generică.

„Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică şi pot înţelege într-o oarecare măsură disperarea părinţilor. Salvarea lui Robert poate însemna renunţarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă, în fiecare zi”, a spus Irina Tănase.

Ultima apariție pe Instagram a Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face furori. Blonda e schimbată total și cere ajutor pentru un copil bolnav

„Mi-am asumat orice răutăţi pe care aţi dori să mi le spuneţi, sau orice jigniri pe care poate aţi dori să mi le adresaţi în urma acestei expuneri pe care o aleg astăzi dar consider că după ce mă jigniţi pe mine, îl ajutaţi pe Robert, eu sunt mulţumită. Pe mine nu mă afectează atât de tare, dar pentru el are o importanţă foarte mare”, a spus Irina Tănase.

Ea 61, el 25! Madonna se iubește cu un tânăr aproape de-o seamă cu fiica ei! Cine este misteriosul care a cucerit-o. În ... Omul de afaceri care a construit primul metru de autostradă din Moldova, reacție vehementă despre Selly: ”Dacă puștiul a...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x