Ultima oră! Ce se întâmplă acum cu Mihai Constantinescu. Medicii sunt reținuți după ultimele evenimente

 Artistul a ajuns de urgență la spital, pe data de 13 mai. De atunci se află internat la Spitalul Floreasca, unde e în comă de 44 de zile. 

Artistul a ajuns de urgență la spital, pe data de 13 mai. De atunci se află internat la Spitalul Floreasca, unde e în comă de 44 de zile.

Mihai Constantinescu nu mai are șanse să își revină. Specialiștii susțin că, deși are un puls stabil, artistul nu va mai fi că la început. Un medic susține că, dacă s-ar trezi din comă, cântărețul ar fi alt om. Creierul lui nu va mai fi niciodată la fel.

După cele trei stopuri cardio-respiratorii, creierul lui Mihai Constantinescu a fost grav afectat. Pentru a fi fost salvat, era nevoie că resuscitarea lui să fie făcută până în cele 10 minute fatale. Dacă era resuscitat la 5 minute de la stopul cardio-respirator făcut acasă, avea șanse să își revină.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Această este problemă importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.Dacă iese din comă, Mihai Constantinescu are 1% șanse să ducă o viață normală. În plus, specialiștii cred că, dacă și-ar reveni, ar putea suferi și o hemoragie cerebrală.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri