Antena Căutare

Ultimele VEŞTI despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă! Medicii au rămas muţi de uimire când au văzut ce face artistul

A trecut mai bine de o lună de la cumplitul accident în urma căruia Gabriel Cotabiţă a fost imobilizat pe patul de spital, însă acum artistul uimeşte în fiecare zi medicii.

A trecut mai bine de o lună de la cumplitul accident în urma căruia Gabriel Cotabiţă a fost imobilizat pe patul de spital, însă acum artistul uimeşte în fiecare zi medicii.

Mai exact, potrivit unor apropiaţi citaţi de Ziarul Ring, când nu este "rupt" de realitate, acesta vorbeşte în limba franceză şi, mai mult de atât, cântă: ”A făcut ochii mari când m-a văzut… Părea bucuros. Am stat de vorbă mai bine de o oră cu el şi m-am bucurat enorm că s-a ridicat din pat şi că poate merge. Era plin de vervă. A vorbit mai mult el. Îşi amintea foarte multe lucruri despre diferite subiecte, dar în general despre lucrurile care îi plac. După o oră a obosit şi a lăsat-o mai uşor. La un moment dat, l-am provocat să vorbească în limba franceză. Mi-a vorbit la perfecţie”, a mărturisit un apropiat de-al lui Cotabiţă care a mers în vizite.

Deşi pare o minune ceea ce trăieşte în prezent, artistul încă are probleme, căci memoria îi joacă feste, deoarece cunoscuţii care au mers să-l viziteze nu sunt convinşi că Gabriel îi recunoaşte.

Sursa: Ziarul Ring

Ultimele VEŞTI despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă! Medicii au rămas muţi de uimire când au văzut ce face artistul >>> http://goo.gl/vLGVoT

Posted by Antena 1 on 16 Iunie 2015


Adevărul TOTAL a ieşit la iveală! Lucian Viziru, mărturisire incredibilă: "Mi-am făcut damblaua şi m-am întors!&quo... Schimbare totală pentru Gabriel Cotabiţă! Decizia a fost luată în urmă cu puţin timp! "Din această dimineaţă...&quo...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x