Un actor cunoscut din „Game of Thrones”, AGRESAT într-un tren: Nu m-am așteptat

 

Actorul Brenock O'Connor, care a jucat rolul Olly în serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a povestit că a fost agresat de un bărbat în timp ce se afla într-un tren, deoarece personajul său l-a înjunghiat pe eroul Jon Snow într-unul dintre episoadele producției.

La momentul incidentului, Brenock O'Connor avea vârsta de 16 ani, iar din episoadele ce fuseseră lansate din acest serial (în cel de-al cincilea sezon, n.r.) se înțelegea că personajul Jon Snow (interpretat de Kit Harington, n.r.) a murit. Ulterior, în cel mai recent sezon, acesta a fost readus la viață.

Acum în vârstă de 18 ani, actorul a spus că deși anticipa reacții ale fanilor serialului în urma acelui episod, nu se aștepta ca între aceste reacții să fie unele atât de „grave”.

„Mă aflam într-un tren, întorcându-mă de la școală. Un străin m-a apucat de coapsă, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: 'Olly!'. Eu am răspuns: 'Bine, amice. Să ai o zi bună', după care am coborât din tren”, a povestit actorul.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI