Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Un jurnalist celebru îl desființează pe Selly: „Minte la greu, n-are pic de umor! Generația lui e praf!”

După accidentul rutier pe care l-a avut zilele trecute, Selly a atras critici dure de la fostul jurnalist Daniel Șendre.

Selly

Facebook/ Selly

Un articol apărut recent în presă l-a înfuriat pe fostul jurnalist Daniel Șendre. În materialul respectiv, Ștefan Mandachi, românul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, spunea despre Selly că „dacă puştiu’ a făcut profituri de 70k, înseamnă că-i genial la vârsta lui”.

Șendre a recționat pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj tranșant:

Omul de afaceri care a construit primul metru de autostradă din Moldova, reacție vehementă despre Selly: ”Dacă puștiul a făcut profit de 70.000 de euro, înseamnă că e genial!”

„NU. Înseamnă că generația lui e praf, pentru că Selly ăsta le spune și îi învață NIMIC.

Spre deosebire de el, vloggerii din afară au devenit celebri pentru ceva.

(...)Selly al nostru le arată fanilor cum a rămas în pădure fără semnal și le spune cum era să moară el când avea doar 4 ani. Cum credeți? A explodat o centrală termică lângă blocul lui, da!? “Norocul meu că nu dormeam în camera AIA, pentru că mi-ar fi căzut ușa în cap”. Pam-Pam! Aplauze.

Nu ți-ar fi căzut, stai liniștit, pentru că au și ușile demnitatea lor!

Cu genul ăsta de conținut face Selly sute de mii de vizualizări. E plin de clișee, li se adresează fanilor cu termenul “boșilor”, îi minte la greu, n-are pic de umor, discursul lui abundă în englezisme de mafiot, le arată Mercedesul și cum citește gagica lui “sms-uri de hate”. De hate, auzi! Între idolul generației despre care vorbim și un cocalar din Craiovița Nouă nu există nici o diferență, tot despre cât e el de jupân vorbește și ăla pe YouTube.

Și mai înseamnă ceva succesul lui Selly în România: că presa e la fel praf, dacă nu chiar mai praf decât el! Cum să promovezi un alt mare nimic!? Care e câștigul pentru cititori!?

Tristețe mare, cum ziceam. Tot ce reușesc puștii români care îl urmăresc pe Selly este să piardă timp prețios din viața lor, în care ar fi putut citi ceva interesant într-o carte sau să învețe engleza urmărind un vlogger străin.

Serios vorbesc, BOȘILOR, nu vă alegeți cu nimic, în afară de a-i cumpăra cocalarului 2.0 următorul BMW, cu care să intre iar în gard, cel mai probabil. Hamilton după o lună la Vaslui, cum ar veni.”

Recomandari