Căutare Live

Un medic din Canada vrea sa il cloneze pe John Lennon

Michael Zuk, un medic stomatolog care a cumparat la licitatie un dinte al lui John Lennon, vrea sa il cloneze pe fostul membru al trupei The Beatles.

Dentistul canadian vrea sa extraga ADN-ul din molarul artistului, pe care l-a achizitionat in 2011, pentru 19.500 de lire sterline, relateaza The Guardian. Deja a trimis dintele la un laborator din Statele Unite, unde oamenii de stiinta testeaza mai multe variante de secventiere a ADN-ului.

„Multi fani Beatles isi amintesc unde erau cand au aflat ca John Lennon a fost impuscat. Sper ca o sa traiasca sa apuce ziua in care i se va da o noua sansa”, a declarat Michael Zuk.

Pentru clonarea lui John Lennon ar putea fi folosita aceeasi metoda la care lucreaza cercetatorii pentru recrearea mamutilor.

Foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Jennifer Lopez a avut un musafir nedorit. Un intrus a trait o saptamana de vis in casa cantaretei...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri