Un prezentator de știri, moment de sinceritate în direct, la TV: ”Nu m-am spălat pe mâini de zece ani!” Explicația dată i-a șocat pe internauți

 

Un prezentator TV a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că nu s-a mai spălat pe mâini de zece ani, pentru că ”microbii nu sunt reali”. 

Pete Hegset, gazdă a unei emisiuni de la Fox News, a făcut mărturisirea în timpul unui episod al show-ului ”Fox & Friends”, în contexul unei discuții despre „Ziua Naţională pentru Pizza” din Statele Unite ale Americii.

Jedediah Bila, colegul de emisiune a lui Pete, a spus că acesta mânca felii de pizza învechite, pe platoul de filmare. Atunci a fost momentul în care prezentatorul a dezvălui că din punctul lui de vedere, microbii nu există. „Cred că nu m-am spălat pe mâini de zece ani. Chiar nu mă spăl pe mâini niciodată. Mă inoculez singur. Microbii nu există. Nu îi pot vedea, deci nu sunt reali”, a declarat Pete. 

Mărturisirea făcută de Pete a făcut rapid înconjurul lumii, iar mulți dintre internauți s-au arătat dezgustați de faptul că acesta nu se spală pe mâini. 


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI