Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din lume vorbește despre cancer: "Acum îmi revin"

 

Cântăreața Janet Jackson a afirmat că nu suferă de cancer și că se simte mai bine, sperând astfel să pună capăt speculațiilor apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenție chirurgicală, relatează Agerpres.

Artista de 49 de ani anunțase înainte de Crăciun că își întrerupe turneul pentru o operație a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară și-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson pe Facebook și pe Twitter, fără să menționeze totuși motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa și, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreței urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada și a susținut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord și Japonia. A fost nevoită însă să își anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-și odihni corzile vocale și trebuia inițial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după șapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe