Gigi Becali își mărită fiica cea mare și nu se uită la bani: "Sunt în bucurie de o săptămână"

 
+2 click pentru
galerie

Gigi Becali va deveni socru pentru prima dată, căci fiica sa cea mare, Teodora, se mărită în această toamnă. Latifundiarul din Pipera nu se uită la bani și vrea să-i organizeze o nuntă ca-n povești. A scos din buzunar 20.000 de euro pentru a convinge niște miri să renunțe la formația pe care o arvuniseră și pe care fiica lui și-a dorit-o și ea la petrecere.

Nunta va fi mare, cu multă lume bune, la petrecere fiind vorba de nu mai puțin de 700 de invitați. 

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali, potrivit telekomsport.ro.

Gigi Becali, încântat de familia bogată a viitorului ginere

Viitorul soț al Teodorei Becali este și el machidon și provine dintr-o familie înstărită. I se spune Prințișorul din Dobroești și a reușit să-l cucerească pe "tata socru", Gigi Becali arătându-se chiar încântat de alegerea fiicei sale. 

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”,  a mai spus Becali. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI