Unde a fost fotografiat Prințul Harry în ziua în care Regina Elisabeta a II-a împlinește 95 de ani. Are legătură cu Meghan Markle

Prințul Harry a decis să părăsească Marea Britanie la doar câteva zile după înmormântarea Prințului Philip și cu puțin timp înainte de ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta împlinește pe 21 aprilie vârsta de 95 de ani.

Prințul Harry a decis să se întoarcă la soția sa, Meghan Markle, la doar câteva zile după înmormântarea Prințului Philip

Getty Images

Cu toate aceste evenimente recente din sânul Familiei Regale Britanice, Prințul Harry a luat decizia să nu participe la aniversarea a 95 de ani a Reginei Elisabeta a II-a, cu toate că este nepotul preferat al Majestății sale.

Deși s-a scris că acesta a purtat o discuție cu tatăl și fratele său, Prințul William și Prințul Charles, se pare că ruptura dintre ei nu este încă complet remediată. Kate Middleton este cea care a încercat împăcarea celor doi frați.

DailyMail scrie că între cei doi frați și tatăl lor a avut loc o întâlnire în camerele castelului. Potrivit surselor publicației, conversația s-a încheiat la fel cum a început, fără o rezolvare concretă.

Citește toate informațiile despre ce a făcut Prințul Harry de ziua Reginei Elisabeta pe catine.ro.

Aceștia au optat pentru o întâlnire în trei pentru ca discuția să nu fie interpretată greșit de nicio parte.

Unde a fost fotografiat Prințul Harry de ziua Reginei Elisabeta a II-a

Nici Prințul Charles și nici Prințul William nu vor participa la aniversarea Reginei. Cu câteva zile în urmă se spunea că Harry va rămâne pentru a-i fi alături în ziua în care împlinește 95 de ani.

Această aniversare este complet diferită de cele pe care le-a avut Regina în timpul căsniciei cu Prințul Philip. După 73 de ani în care i-a fost alături necontenit, acum trebuie să se descurce fără el, iar absența lui se simte.

Regina își va petrece ziua de naștere la Castelul Windsor, cu doar câteva persoane în jur. Îi vor fi alături doar majordomii care se ocupă de ea încă de la începutul pandemiei.

Citește continuarea articolului pe catine.ro.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri