Antena Căutare

Unde se “ascunde” Georgiana Lobonț după scandalul fals al divorțului. Cântăreața și soțul s-au jucat realitatea relației lor

Georgiana Lobonț a plecat la munte să se relaxez, după scandalul cu divorțul și lansarea piesei sale, care se bucură acum de succes. Vedeta a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de divorțul pe care soțul său a spus că l-a înaintat, în schimb au apărut împreună la televizor, mai fericiți ca niciodată, promovându-și noua piesă.

colajfoto o=pe fundal roz cu georgiana lobont si rares ciciovan Galerie
Cântăreața și soțul s-au jucat realitatea relației lor. | Captură Video Observator

În urmă cu două săptămâni, declarațiile soțului său au provocat un val de reacții după ce a declarat că a decis să divorțeze de Georgiana Lobonț și că nu a fost prima dată, ba chiar în urmă cu cinci ani ar fi fost prima decizie de acest fel. Întrebat de copii el a spus: „Ce treabă au copiii cu a fi doi oameni ok? Copiii se fac fără discernământ. Ce treabă au copiii cu doi oameni? Nu vreau să fie urât ce spun. Doi oameni poate nu sunt ok”.

În timp ce Rareș Ciciovan făcea acest declarații, el se afla cu soția și copiii în vacanță, iar Georgiana poșta imagini și filmulețe cu ei. Confuzia s-a instaurat în rândul celor care îi urmăresc. La scurt timp, cei doi au apărut și la Observator, în prima lor apariție televizată, după scandal. Nu au vorbit deloc de situație, dar și-au promovat noul proiect muzical.

Georgiana Lobonț s-a relaxat la munte alături de copii. Ce imagini a publicat cântăreața

Artistă și-a surprins fanii cu noile postări. Ea a ales să lase în spate vacarmul orașului și să se bucure de zăpadă la munte. Echipată în costum de ski, vedeta s-a filmat alături de copii cum se plimbă cu ATV-urile. Fanii au înțeles imediat că Georgiana Lobonț are o familie unită și că nu este vorba de niciun divorț.

Pe data de 17 ianuarie 2023, soțul Georgianei Lobonț confirma divorțul de vedetă. Primele declarații ale acestuia au uimit pe toată lumea. Familia, care în fața camerelor părea fericită, își anunța destrămarea, dar doar din partea jumătății masculine.

În plin val de reacții și declarații despre divorț, Georgiana alegea tăcerea și în schimbul vreunei declarații, poza fericită pe rețelele de socializare alături de soțul și copiii săi. Pare, însă, că vedeta vrea să șteargă orice urmă a celor întâmplate, afișându-se în continuare fericită alături de familia ei.

Urmăritorii vedetei au lăsat comentarii la pozele de pe Instagram ale vedetei în care își exprimau părerea de rău despre cele întâmplate și mai ales cu privire la declarațiile soțului ei. Dacă până acum comentariile fanilor puteau fi verificate, azi nici urmă de ele pentru că vedeta a ales să le șteargă, lăsând în schimb doar comentariile celor care i-au apreciat familia, fără amintească de situația delicată.

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, val de critici în online după scandalul fals cu divorțul: „Sunteti în stare de orice”

Paco Rabanne a murit. Designerul vestimentar s-a stins din viața la 88 de ani... Leonardo DiCaprio, surprins în compania unei domnișoare misterioase la un eveniment monden. În ce ipostaze au fost surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x