Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Unul dintre cei mai iubiți actori din celebrul serial “FRIENDS” a fost supus unei intervenții chirurgicale riscante. Purtătorul său de cuvânt a făcut primele declarații

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler din serialul "Friends", a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit o perforaţie intestinală.

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler din serialul "Friends", a fost supus unei intervenţîi chirurgicale după ce a suferit o perforaţie intestinală.

Actorul în vârstă de 48 de ani a fost transportată la un spital din Los Angeles pentru efectuarea procedurii medicale. Un purtătorul de cuvânt al lui Perry a declarat că : "Matthew este recunoscător pentru grijă şi doreşte să îi fie respectată viaţa privată pe perioada vindecării", informează Press Association.

Perforaţia intestinală se poate produce în orice zonă de-a lungul peretelui tractului gastrointestinal, inclusiv la nivelul stomacului, a intestinului subţire ori a intestinului gros. Unul dintre simptome este durerea abdominală severă.

Perry a cunoscut celebritatea în anii 90 datorită rolului Chandler Bing din serialul american "Friends". Alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, Perry a fost unul dintre cei mai cunoscuţi actori prezenţi pe micile ecrane.

"Friends" s-a încheiat în 2004, însă fanii serialului și în prezent își doresc că cei șase să se reunească și să își mai aducă la viață îndrăgitele personaje. Însă, Perry a declarat anterior că nu doreşte să ia parte la o reuniune "Friends" deoarece aceasta ar putea "distruge" finalul serialului, notează sursă citată

Recomandari