Unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood se iubește cu Jeanne Cadieu. Franțuzoaica i-a furat inima lui Jake Gyllenhaal

Unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood se iubește cu Jeanne Cadieu. Franțuzoaica i-a furat inima lui Jake Gyllenhaal

Unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood se iubește cu Jeanne Cadieu. Franțuzoaica i-a furat inima lui Jake Gyllenhaal

profimedia

Jake Gyllenhaal, actorul din Prințul Persiei: Nisipurile timpului, este într-o relație cu un model francez pe nume Jeanne Cadieu, iar apropiații cuplului spun că relația lor devine serioasă. Deși cu celalte foste iubite Jake se afișa des în public, el a dorit să păstreze această poveste de dragoste departe de ochii presei.

Cine e Jeanne Cadieu

Jeanne Cadieu, frumoasa franțuzoaică în vârstă de 24 de ani, este iubita actorului încă din 2018. Frumosul cuplu nu a făcut relația lor oficială, dar Page Six indică faptul că tânără Jeanne i-a cunoscut deja părinții frumosului actor.

Ea și Jake au plecat în mai multe vacanțe împreună de-a lungul anilor și mereu l-a susținut pe plan profesional. Jeanne Cadiu este model la IMG, având o carieră de succes. Deși sunt împreună de mai bine de 2 ani, Jake și Jeanne nu se urmăresc pe rețelele sociale.

Fostele iubite celebre ale lui Jake Gyllenhaal

Actorul nu a fost mereu discret atunci când vine vorba de viața lui amoroasă și este deja faimos pentru faptul că a avut iubite celebre.

În 2017, Jake declara pentru The Guardian:

“Consider că intimitatea este importantă și nu cred că toată lumea trebuie să știe ceva despre familia mea sau viața persoanlă. Sunt de modă veche, în această privință”.

Cu toate acestea, presa mai mereu l-a prins în offside, când vine vorba de fostele sale iubite, și a fost fotografiat în ipostaze tandre cu o serie de celebrități.

Chiar dacă nu a fost niciodată căsătorit, actorul a spus în același interviu că de multe ori s-a speriat de această responsabilitate. El a declarat:

“Sunt multe femei frumoase, există oportunități, dar consider că în același timp, dacă găsești persoana potrivită, cred în monogamie, cred în ideea de a întâlni persoana potrivită la timpul potrivit”.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Jenny Lewis

Actorul și faimoasa cântăreață Jenny Lewis au fost împreună în 2001 și chiar dacă povestea lor de dragoste s-a încheiat subit, cei doi au rămas prieteni. Mai mult de atât, Jake i-a cerut lui Jenny să îi fie parteneră în 2011 la decernarea premiilor Globul de Aur.

Kirsten Dunst

Sora lui Jake este cea care le-a făcut cunoștiință celor doi actori, iar Jake și Kirstin și-au început idila în 2002, potrivit eonline.com.

Relația dintre cei doi erau una de vis și părea că îi va duce în fața altarului, de vreme ce se mutaseră împreună și adoptaseră și un cățeluș. Din nefericire, se pare că lucrurile nu mergeau chiar atât de bine pe cât credeau toți, iar actorii s-au despărțit în 2004.

Natalie Portman

În 2006, Jake s-a iubit cu Natalie Portman, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Chiar dacă relația lor a durat doar câteva luni, cei doi au rămas prieteni buni. Jake o descrie pe Natalie ca fiind “o Audrey Hepburn a generației noastre”.

Reese Witherspoon

Jake și Reese, o altă celebră actriță foarte îndrăgită și-au început povestea de dragoste în 2007. Idila lor a început după ce au jucat împreună în filmul Rendition. Proaspăt divorțată, Reese se simțea din nou norocoasă la aceea vreme și a fost fotografiată de paparazzi alături de noul ei iubit și cei doi copii ai săi din căsnicia anterioară, Deacon și Ava.

Relația lor s-a încheiat în 2009, iar pe atunci amândoi au declarat că povestea lor de dragoste pur și simplu se consumase.

Taylor Swift

În 2010, actorul care pe atunci avea 29 de ani, a început o relație cu Taylor Swift. Cântăreața avea doar 20 de ani și se pare că cei doi s-au cunoscut datorită actriței Gwyneth Paltrow. La sfârșitul anului 2010, Jake și Taylor petreceau sărbătorile departe unul de celălalt și chiar atunci au apărut speculațiile despre despărțirea lor. Chiar dacă povestea de dragoste s-a terminat subit, actorul a inspirat-o pe cântăreață care a compus mai multe melodii de iubire pe baza sentimentelor ei pentru Jake.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri