Nuntă cu trei sute de invitați! Cine sunt cei doi artiști care se pregătesc de marele eveniment | Video

Un cuplu de artiști celebri se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor. O nuntă la care vor să invite nu mai puțin de trei sute de persoane.

Artiștii Valentin Sanfira și Codruța Filip pregătesc o nuntă cu trei sute de invitaţi. Viitorii miri din showbiz fac cel mai important test înainte de pasul cel mare.

Anda Adam, mesaj năucitor! Artista și-a panicat admiratorii! "Bă, m-a luat poliția

Invitați la Antena Stars, artiștii au povestit despre nunta pe care o pregătesc. Inițial, cuplul a vrut să organizeze marele eveniment in vara acestui an, însă, pandemia le-a cam dat planurile peste cap.

"Au promis ca aduc un cort din ăsta african, suspendat cumva, să facem afara, ca să putem să facem cu mai multe persoane și în final au spus ca sub acel cort nu intra mai mult de 150, așa că ne-am hotărât să facem doar cununia civilă", a declarat artistul.

Madălina Belariu, vacanță de vis în Grecia! "Eu am planuri mari vara asta" | Video

Astfel că, în condițiile actuale, Valentin și Codruța vor face doar cununia civilă si o petrecere restrâsa, însa au plănuit pentru la anul fastuoasa nuntă, unde au de gând să invite sute de oameni.

Mirii au fost supusi unui test de sinceritate, in emisiunea de la Antena Stars. Daca au trecut sau nu testul, cei doi îndragosțiti, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Catine.ro
Ultimele știri