Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Valentina Pelinel, mesaj emoționant pentru Cristi Borcea. Ce i-a transmis bărbatului care cândva i-a fost naș

Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj lui Cristi Borcea, cu ocazia Zilei Internaționale a Cuvântului Mulțumesc.

Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj emoționant soțului său, cu ocazia Zilei Cuvântului Mulțumesc

Instagram

Valentina Pelinel i-a mulțumit soțului ei, pentru familia frumoasă pe care au creat-o împreună:

„Mulțumesc pentru ca m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”, a scris Valentina Pelinel pe contul său de Instagram, postând un colaj în care fotografia ei apare lângă fotografia soțului său.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihalea Borcea în perioada 1988-2011, cu Alina Vidican în perioada 2011-2016 și începând cu 2018 este căsătorit cu fostul fotomodel Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel este fosta fină a soțului său, Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018. Primul lor fiu, pe nume Milan s-a născut în 2016, iar gemenele lor s-au născut în anul 2019. Așadar, Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, și alți 6 din relații anterioare.

Citește și: Poză rară cu cei trei copii al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cât au crescut și cu cine seamană | Foto

Puțini își amintesc, însă, că înainte de a intra într-o relație, Cristi Borcea a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu, cel cu care s-a căsătorit în anul 2007.

Soția lui Cristi Borcea are în prezent 40 de ani și un corp de invidiat: „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel, scrie ciao.ro.

Citeșt eși: Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, vacanţă romantică la Florenţa: "De ce credeți că e așa iubit de femei?"

Valentina Pelinel a născut două fetițe gemene, la o clinică privată din București, pe 1 martie 2019. Cele două micuțe au venit pe lume fără ca tatăl lor, Cristi Borcea, să fie prezent în sala de nașteri, așa cum își dorea Valentina. Borcea se afla la închisoare, fiind condamnat cu executare într-un nou dosar.

Cristi Borcea, cinci ani de închisoare cu executare. La 9 luni după reîncarcerare a fost eliberat condiționat

Cristi Borcea a primit cinci ani de închisoare în februarie 2019, asta după ce a primit o nouă condamnare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Totuși, la nouă luni după reîncarcerare, Cristi Borcea a fost eliberat.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat de ICCJ la nouă ani de închisoare, iar Cristian Borcea şi Nicuşor Constantinescu la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, decizia fiind definitivă. Fostul acţionar al Dinamo Cristi Borcea s-a predat în anul 2019, în luna februarie, la IPJ Ilfov, pentru a fi încarcerat , el întorcându-se după gratii la şapte luni după ce fusese pus în libertate. Conform procedurii, după întocmirea documentelor necesare, Borcea ar urma să stea o perioadă în carantină.

Borcea a fost condamnat la închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere în săvârşirea de infracţiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea echivlentului în lei al sumei de 957.107 euro, potrivit Mediafax.

Recomandari