Vali Vijelie a făcut un gest impresionant pentru o bătrână, la un eveniment unde artistul a cântat. Despre ce e vorba

Vali Vijelie a făcut un gest de lăudat pentru una dintre fanele lui, o femeie în vârstă. Fotograful evenimentului unde a mers cântărețul a scris pe Facebook întâmplarea, care a adunat sute de aprecieri.

Vali Vijelie a făcut un gest impresionant pentru o bătrână, la un eveniment unde artistul a cântat. Despre ce e vorba

Facebook/Instagram

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și de muzică de petrecere din România. Acesta primește des invitații să cânte la evenimente private, cum ar fi nunți și botezuri, în special. Așa s-a întâmplat și recent.

Vali Vijelie a făcut un gest impresionant pentru o bătrână, la un eveniment unde artistul a cântat. Despre ce e vorba

Vali Vijelie a luat recent parte la un eveniment din București, iar la final, și-a strâns colegii de trupă și a decis să plece. O femeie în vârstă însă a mai avut o dorință, așa că l-a rugat pe cântărețul celebru să i-o îndeplinească și l-a întors din drum. Mihai Roman, fotograful evenimentului respectiv, la care a cântat Vali Vijelie, a fost cel care a povestit pe Facebook întâmplarea.

Mihai Roman, fotograful evenimentului, a postat o poză împreună cu manelistul și a scris pe rețeaua de socializare: "Își terminase programul și se pregătea să plece împreuna cu trupă. O bătrânică l-a văzut în ușă și l-a întrebat: Mamaie, nu ne cânți și o sârbă? A întors băieții din drum și a mai cântat o sârbă. Frumos... Vali Vijelie".

Aproape 700 de oameni au apreciat postarea fotografului la acest moment, iar cineva a comentat: "Frumos din partea lui!".

Ce tarif are Vali Vijelie la evenimentele la care cântă

Vali Vijelie este celebru în lumea muzicală din România și destul de vechi pe piață, motiv pentru care și el, și alți maneliști cer sume fabuloase pentru doar o oră de cântat la nuntă.

Pentru o nuntă de vis, cu muzică live și artiști de renume, un cuplu trebuie să scoată din buzunar sume frumoase de bani, asta dacă își doresc ca invitații să se simtă bine. Așadar, pentru a-ți putea cânta live Vali Vijelie gazda evenimentului ar trebui să achite o sumă de 4.000 € / oră.

Suma nu este una mică, însă și așteptările sunt mari și la fel și calitatea show-ului. Lucrurile arată asemănător și pentru Adrian Minune care ar cere aceeași sumă de bani pentru o singură oră de cântat live. Totodată, și Florin Salam ar face și el o sumă uriașă de bani doar dintr-o noapte de cântat. Acesta ar ajunge să câștige 20.000 de euro într-o singură noapte, potrivit spynews.ro. Să nu uităm că artiștii de manele câștigă mulți bani și din dedicațiile invitaților de la nunți.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri