Vara cu 100 de idei începe la Antena 1. Vedetele le vor aduce telespectatorilor primele 100 de idei de vară

Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Vara cu 100 de idei începe la Antena 1

Antena 1

Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi le propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

După #varacu100dezile, #varacu100defilme sau #varacu100deprieteni, în care a fost alături de telespectatori prin acțiuni desfășurate cu și pentru ei la cele mai tari evenimente, în parcuri, pe plaje, la piscină, pe pământ sau în aer, Antena 1 a continuat promisiunea de a fi „mereu cu tine” prin declinarea, în cea de-a cincea ediţie a campaniei în #varacu100deidei.

Ce vedete de la Antena 1 își pun la bătaie ideile de vară

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în a împărtăși ideile lor pentru a avea o vară cu adevărat minunată. Așadar, prezentatorii Observator Antena 1, echipa matinalului de la Super Neatza, Mirela Vaida, Simona Gherghe, jurații Stand-Up Revolution, echipa iUmor sau protagoniștii serialului Adela sunt doar câțiva dintre cei care pun la bătaie idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Noua campanie a stației a fost dezvoltată intern de către Antena Group şi Dream Film Production. Din echipă fac parte:

Producător General – Ştefan Soare

Regizor - Adrian Tapciuc

DOP – Dan Pădure

Echipa de creaţie Antena Group:

Copy: Bogdan Pleşa, Andrei Fodolică, Radu Cimpoeşu (Head of Copy)

Design: Cristi Mare, Radu Bogdan Crizze (Head of design)

Animaţie: Cristian Scărlătescu

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri