Văru Sandel are un fiu care îi seamănă leit. Cum arată fiul cântărețului de muzică populară

Sandu Pop, artistul cunoscut mai mult sub numele de Văru’ Săndel, va împlini în curând 48 de ani.

În prezent, actorul Teatrului de Comedie din București locuiește la țară, de acolo de unde toată lumea credea că vine Văru’ Săndel.

Antena 1

Cântărețul de muzică populară ne încânta pe la începutul anilor 2000 când apărea la TV în rolul lui Văru’ Săndel, un om de la țară pus mereu pe șotii, având o fire carismatică.

În prezent, actorul Teatrului de Comedie din București locuiește la țară, de acolo de unde toată lumea credea că vine Văru’ Săndel. Sandu Pop a ales să se mute din București și să locuiască la țară alături de soția sa și cei doi copii, o fată și un băiat.

Cariera de succes a lui Sandu Pop

Pe când era doar un elev de liceu, Sandu a apărut cu creațiile sale muzicale la Cântarea României.

El a absolvit UNATC în 1995 și a devenit pe loc preferatul românilor când apărea în diverse emisiunii, jucând rolul țăranului amuzant.

Citește și: Văru Săndel și Alin Panc, dezvăluiri despre noul an. Unde își petrec sărbătorile cei doi actori

Sandu Pop a jucat în piese de teatru precum „Galy Gay”, „Vine barza”, „Ce formidabilă harababură”, „Pălăria”, „Capcana timpului”, „Elling” și „Spiritul de familie”.

Puțini știu însă că Sandu Pop a dublat vocea lui Scooby Doo în desenele animate dublate de Mediavision.

De asemenea, Văru Săndel a apărut și în câteva filme românești precum “Pălăria”, “Pup-o, mă!”, “Să nu uiți până diseară” și “Pup-o, mă! 2: Mireasa Nebună”.

Maria Pop, soția actorului, este medic de profesie și împreună cei doi au doi copii frumoși, pe Iulia și Alexandru.

Văru Săndel locuiește acum la țară cu familia lui

Sandu Pop a ales să se mute cu familia sa în județul Călărași, în satul Plătărești și face naveta spre București ori de câte ori are nevoie, potrivit Libertatea.

Casa impunătoare cu o curte generoasă a devenit căminul lor.

Citește și: Agenția Vip. Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist și-a tras pe sfoară cel mai bun prieten

”M-am născut la țară, în satul Lozna, Sălaj, un loc magic și atemporal, iar aici, acasă, la Plătărești, departe de zarva Bucureștiului, am reușit să refac și să simt confortul pe care îl simțeam în copilărie, la țară”, ne spune încântat actorul școlit de George Ivașcu și regretatul Emil Hossu.

Ultimele știri