Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vedetă de la noi, supusă la umilinţe crunte de soţul ei: "Mă punea să stau în genunchi şi mă bătea!"

Acuzaţiile grave şi declaraţiile şocante continuă în familia unui cuplu celebru. Un fotomodel cunoscut a dat noi detalii despre lucruri oribile la care a supus-o chiar soţul ei. Este vorba despre Beatrice Tican şi Dan Cioară, care se ceartă de luni bune. Beatrice a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, şi a spus adevărul despre o eventuală agenţie de turism care ar fi deţinută de Dan Cioară.

Acuzaţiile grave şi declaraţiile şocante continuă în familia unui cuplu celebru. Un fotomodel cunoscut a dat noi detalii despre lucruri oribile la care a supus-o chiar soţul ei.

Este vorba despre Beatrice Tican şi Dan Cioară, care se ceartă de luni bune. Beatrice a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, şi a spus adevărul despre o eventuală agenţie de turism care ar fi deţinută de Dan Cioară.

"Nu mi-am terminat şcoala pentru că eu m-am căsătorit cu el. Este un mincinos. Eram în clasa a XII-a şi nu mi-am dat bac-ul. Nu sunt cercetată pentru tâlhărie. A fost un scandal la mall, a fost şi el implicat şi în acel dosar este cercetat şi el. Actualul meu iubit nu este proxenet. Am băgat divorţul. Eu îl aştept să vină la notar, pentru că au fost acolo depuse toate actele. Mama mea ne întreţinea pe noi, vreau să arăt că nu sunt o muritoare de foame", declara Beatrice la "Necenzurat. Acum, acuzațiile au luat amploare, aceasta acuzându-l pe Dan Cioară că a agresat-o fizic.

Recomandari