Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vedete care au fost terorizate de fani înrăiți. Ce povești surprinzătoare au și ce lucruri bizare le cereau fanii

Faima nu aduce doar câștiguri impresionante și noi oportunități de a deveni chiar și mai celebri. Asaltate de fani, unele vedete nu au știut cum să reacționeze.

Vedete care au fost terorizate de fani înrăiți. Ce povești surprinzătoare au și ce lucruri bizare le cereau fanii

profimedia

Fanii înrăiți sunt în stare să urmărească vedetele lor preferate peste tot, pentru a fi siguri că știu tot ce se întâmplă cu ele, mai ceva decât paparazzi. Se pare că unii fani și-au dus pasiunea la extreme și au făcut gesturi necugetate sau de-a dreptul alarmante pentru starurile pe care le îndrăgesc.

Mulți fani îi privesc cu admirație pe cei pe care îi apreciază și ei sunt motivul pentru care starurile au devenit faimoase în întreaga lume. Iată ce povești surprinzătoare au aceste vedete despre fanii lor.

Vedete care au fost terorizate de fani înrăiți

Miley Cyrus era să fie sărutată cu forța de un fan

Miley a declarat pentru TMZ că în 2019, după un concert în Barcelona, în timp ce cântăreața se străduia să străbată o mulțime, la brațul soțului ei de atunci, Liam Hemsworth, un necunoscut a reușit să se apropie atâ de mult de Miley încât să încerce să o sărute. Totul a fost filmat, iar video-ul a ajuns pe Twitter. Miley a reușit să îl împingă la timp pentru a nu fi sărutată, dar a fost extrem de revoltată pentru ce i s-a întâmplat. Cântăreața s-a folosit de acest incident pentru a atrage atenția asupra incidentelor în care femeile sunt forțate sau obligate să facă lucruri pe care nu și le doresc, iar bărbații cred că faptul că femeile se îmbracă provocator pentru a le atrage lor atenția.

Gwyneth Paltrow, asaltată de un fan care a încercat să se căsătorească cu ea timp de 17 ani

În 2016, potrivit Reuters, actrița Gwyneth Paltrow a depus mărturie în instanță împotriva lui Dante Michael Soiu pentru că acest bărbat i-a trimis timp de 17 ani cadouri și scrisori, în încercarea de a o cuceri.

Se pare că acest bărbat era deja la al doilea eveniment de acest fel, după o astfel de tentativă ce data din 2001. Pe atunci, el nu a fost găsit vinovat pentru faptul că sufera de tulburări psihice. Scrisorile lui erau pornografice, dar și presărate cu amenințări.

Într-un interviu pentru BBC, bărbatul a spus că încerca să o convingă pe actriță să se căsătorească cu el, dorind să îi arate că s-a schimbat.

Jennifer Aniston a fost urmărită 8 zile de un bărbat

Frumoasa actriță din serialul Friends are foarte mulți fani, iar unii dintre ei sunt foarte insistenți și chiar o venerează. Nu de puține ori s-a întâmplat să o sperie un fan din cauza faptului că era prea insistent. În iulie 2010, Jason Peyton a condus din Pennsylvania până în California pentru “a o găsi și a se căsători cu Jennifer Aniston, cu care el credea că e într-o relație”.

Fanul înfocat a apărut la o locație unde credea că o va găsi pe Jennifer, iar pe mașina lui scria cu litere mari I LOVE YOU JENNIFER ANISTON. Jason purta la el un obicet contondent, o pungă și o rolă de scotch. Mama lui Peyton a sunat la poliție atunci când a realizat că el o caută pe Jennifer. El a fost închis într-un spital de psihiatrie și a primit ordin de restricționare pentru a nu se apropie de actriță.

Selena Gomez a avut parte de musafiri nepoftiți

Selena Gomez a fost vizitată de un fan pe nume Che Cruz, în martie 2014. Acesta a intrat prin efracție în casa artistei, potrivit Daily Mail. Acesta a fost arestat, dar eliberat 2 zile mai târziu. Che Cruz s-a întors acasă la Selena și a fost arestat pentru a 2-a oară. Fanul insistent a fost închis într-un spital pentru tratarea pacienților cu boli psihice.

Sandra Bullock s-a ascuns în dulap după ce un fan a intrat prin efracție

Sandra Bullock s-a speriat teribil atunci când un fan a pătruns în casa ei, în 2014. Actrița s-a ascuns în dulap și a sunat la poliție. Fanul înrăit pe nume Joshua James Corbett a fost arestat și apoi a primit tratament la un spital pentru bolnavii cu tulburări mentale. Aparent acesta a avut și o scrisoare de dragoste pentru actriță.

Recomandari