Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vedete care au murit în 2020. Celebritățile care au lăsat un gol în inimile fanilor anul acesta

Anul 2020 pare să nu fie un an tocmai bun. Anul acesta pandemia a dat peste cap vieților oamenilor din întreaga lume și, deși se părea că nu se poate întâmpla altceva mai rău, anul acesta au murit o mulțime de nume mari din showbiz.

Actorul Chadwick Boseman a murit la vârsta de 43 de ani, din cauza unui cancer la colon.

Antena 1

Veștile nu sunt tocmai bune în anul 2020. Acum că se apropie sfârșitul anului, ne uităm cu tristețe în urmă la nume mari din mai toate domeniile, oameni care au murit când toți se așteptau mai puțin, dar pe care fanii nu le vor uita prea curând.

Moarte unor nume mari din industria filmului i-a șocat pe fanii din întreaga lume, iar oamenii încă suferă după asemenea pierderi.

Citește și: Vedete care au murit de tinere. Trecerea lor in neființă a întristat milioane de fani din întreaga lume

Vedete care au murit în 2020

Sean Connery

Sean Connery a murit pe data de 31 octombrie 2020. Actorul împlinise anul acesta vârsta de 90 de ani, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcat pentru rolurile emblematice din seria James Bond. Celebrul actor a murit în somn, în Bahamas.

Vedete care au murit în 2020

Chadwick Boseman

Chadwick Boseman a devenit cunoscut pentru rolul din filmul "Black Panther". Actorul a murit la vârsta de 43 de ani, din cauza unui cancer la colon.

Vedete care au murit în 2020

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen este legendarul chitarist al formației Van Halen, care a încetat din viață la vârsta de 65 de ani, după ce mai mulți ani a dus o luptă grea cu cancerul.

Vedete care au murit în 2020

Fred Willard

Fred Willard, cunoscut pentru rolurile din "Everybody Loves Raymond" şi "Modern Family" a murit anul acesta în luna mai, la vârsta de 86 de ani. Comediantul a decedat din cauze naturale.

Vedete care au murit în 2020

Conchata Ferrell

Conchata Ferrell, actrița cunoscută pentru rolul Bertei din serialul "Doi bărbați și jumătate", a murit pe data de 12 octombrie 2020, la vârsta de 77 de ani.

Vedete care au murit în 2020

Peter Green

Peter Green, fondatorul trupei Fleetwood Mac, a murit în luna iulie a acestui an. Acesta a decedat în somn.

Vedete care au murit în 2020

Kirk Douglas

Kirk Douglas, legendarul actor de la Hollywood, a murit la vârsta de 103 ani. Tatăl lui Michael Douglas, a lăsat în urmă o carieră imensă în industria cinematografică, în care a jucat în peste 90 de filme, cel mai reprezentativ rol fiind cel din Spartacus.

Vedete care au murit în 2020

Recomandari