Căutare Live

Vedete care îți virusează calculatorul. Nu le căuta pe Google

Oricine caută pe internet informații despre unele vedete pot să-și contamineze calculatorul cu viruși, potrivit unei analize realizate de firma de securitate cibernetică McAfee.

Dacă în trecut, printre numele celebre se număra Jessica Alba și Britney Spears, preferințele hackeriilor s-au schimbat.

Două dintre cele regăsite în Top 10 din acest an sunt Anna Kendrick și Justin Timberlake. S-ar putea să te surprindă să le vezi pe această listă, dar există o explicație bună.

Cele două vedete sunt vocile principale ale producției ”Trolls World Tour”, care a fost lansat la începutul carantinei, iar hackerii au anticipat interesul oameniilor pentru ele.

Iată care sunt numele celebrităților care-ți pot virusa device-urile:

1. Anna Kendrick
2. Sean Combs
3. Blake Lively
4. Mariah Carey
5. Justin Timberlake
6. Taylor Swift
7. Jimmy Kimmel
8. Julia Roberts
9. Kate McKinnon
10. Jason Derulo

Cum s-a pozat Andreea Raicu alături de mama ei, după ce aceasta s-a vindecat de Covid-19... Imaginea publicată de Jean-Claude Van Damme la 60 de ani. Cum a sărbătorit starul...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri