Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Vedetele au fost luate la rost de Alin Gălățescu, pe viu! Cine a gafat și cine a punctat: „Pare evadata din anumite zone crepusculare”

La cea mai recentă „petrecere mondenă”, echipa Observator 12 a mers împreună cu analistul de modă Alin Gălăţescu, care a analizat, în detaliu ținutele alese de vedete.

La cea mai recentă „petrecere mondenă”, echipa Observator 12 a mers împreună cu analistul de modă Alin Gălăţescu, care a analizat, în detaliu ținutele alese de vedete.

Vă dăm doar un singur indiciu, tema evenimentului a fost "petrecere in gradină" Să vedem cine şi cu ce a greşit!

„Trebuia să fie ceva de cocktail, nu de seară, nu cu toc înalt. Am pus un pic de roşu totuşi, ca să ies un pic în evidenţă”, și-a explicat Oana Roman alegerea vestimentară.

„Avem un exemplu de rochie cu tul spectaculosă, în care mânecile sunt solist. Se vede foarte bine oja aceea burgund cu bleu, e foarte bine lucrat”, a remarcat Alin Gălățescu despre ținuta Dianei Badea.

Acum că am văzut exemplele pozitive, să fim sinceri, nu toţi invitaţii au venit pregătiţi.

„Nu înțeleg de ce atâta casual în povestea asta, sunt extrem de mulți oameni care par veniți de la serviciu. Ora poate permite, mai ales corporatiștilor, să țâșnească de la serviciu, dar nu știu, puteai să îţi iei acolo o haină sau...foarte mult casual foarte multe ținute oarecare”, a spus Alin Gălățescu.

Unii au exagerat, alţii poate doar nu au făcut combinaţiile potrivite.

Recomandari