Căutare Live

Vedetele de la Hollywood le-au transmis fanilor urari pentru Craciun si Anul Nou

Vedetele precum Gerard Butler, Adriana Lima sau Scarlet Johansson petrec in stil mare sarbatorile de iarna. Unde, nu vom stii sigur pentru ca vor sa se protejeze de ochii indiscreti ai paparazzilor. Insa toti au transmis mesaje frumoase cu ocazia sarbatorilor.

Jessica Biel si Katie Holmes s-au multumit sa le faca o urare simpla fanilor: „Sarbatori fericite!”.

Ceva mai generoasa in declaratii a fost Scarlett Johansson: „Sunt Scarlett Johansson si va doresc tututor Sarbatori Fericite!”.

„Doresc tuturor un Craciun fericit si o vacanta reusita. Sa aveti un an nou excelent’, a declarat Tom Cruise.

Gerard Butler a transmis si el un mesaj admiratorilor: „Un mare mesaj pentru voi toti: Craciun fericit si un an nou la fel. Toate cele bune pentru 2013”.

Ultima urare vine din partea unui supermodel: “Buna tuturor. Sunt Adriana Lima si va doresc Craciun fericit”.

Foto: Hepta

Serban Huidu are de platit despagubiri de 360.000 euro familiilor victimelor accidentului... Oana Zavoranu a vrut sa se sinucida pentru ca si-a ratat cariera...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri