Antena Căutare

Verdictul dat în cazul fraților Tate după ce au cerut să fie anchetați sub control judiciar. Anunțul făcut de Tribunalul București

Frații Tate au cerut din nou să se înlcouiască arestul preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauțiune. Ce decizie a luatTribunalul București. 

Frații Tate au cerut din nou să se înlcouiască arestul preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauțiune. Ce decizie a luatTribunalul București.

Profimedia

Frații Tate se află în arest prevenitv din 29 decembrie 2022, fiind acuzați de grup infracțional organizat, trafic de perosoane și viol. Cei doi s-au plâns de-a lungul acestor luni de condițiile dificile de trai din închisoare și au cerut o micșorare a pedepsei sau control judiciar. Alături de cei doi, au mai fost arestate și două femei despre care se presupune că i-ar fi ajutat.

Frații Tate au cerut să fie sub control judiciar. Ce răspuns au primit din partea instanței

Update, 16 martie 2023: Cererea de anchetare sub control judiciar depusă de avocații lui Tristan Tate a fost respinsă. De asemenea, și cererea Luanei Radu de a fi anchetată sub arest la domiciliu a fost respinsă.

Frații Tate rămân în arest preventiv și la fel se va întâmpla și cu Luana Radu, cea care este investigată de poliție pentru că ar fi complotat cu frații.

Judecătoarea Gabriela Rîșnoveanu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului București, a declarat pentru The Sun Online: „Cererile lor au fost respinse. Tristan Tate a cerut ca arestarea să fie înlocuită cu control judiciar pe cauțiune, în timp ce Luana Radu a cerut ca arestarea să fie înlocuită cu arest la domiciliu. Decizia poate fi atacată în 48 de ore”

Știrea inițială:

Andrew și Tristan se află în arest prevenitv până pe 29 martie și au cerut să fie anchetați sub control judiciar.

Cerințele neobișnuite pe care le au Andrew și Tristan Tate în închisoare. Cei doi spun că fac mai mulți bani de când sunt arestați

„Precizez că aceste solicitări, de altfel nici cele precedente, nu au ca obiect înlocuirea măsurii preventive în virtutea unor motive de ordin medical”, a afirmat Mateea Petrescu, director de comunicare în cazul fraților britanici, potrivit Libertatea.

Însă cererea lui Andrew Tate a fost respinsă, urmând ca Tristan să afle verdictul miercuri, 15 martie.

„Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulata de inculpatul TEA ca inadmisibilă în principiu. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, a transmis Tribunalul București, pentru Libertatea.

După ce instanța a respins cererea sa de arestare la domiciliu luni, Andrew Tate va rămâne în închisoare, în timp ce apelul fratelui său Tristan pentru cauțiune este audiat astăzi.

Vorbind după audierea, purtătorul de cuvânt al lui Tate a declarat: „Suntem dezamăgiți de acest rezultat, deoarece am avut mari speranțe să-l vedem pe Andrew reunindu-se cu familia sa. Echipa sa juridică va face apel la această decizie în intervalul de timp de 48 ore”

Andrew Tate vrea să fondeze o organizație de caritate pentru a proteja bărbații de ”acuzații false”. Cât plănuiește să investească

Eugen Vidineac, avocatul lui Andrew Tate a declarat: „Aparent decizia este nelegala intrucat inadmisibilitatea privește o chestiune de imposibilitate a demersului judiciar, chestiune inaplicabila în cauza.”

Pe 9 martie, Frații Tate au fost scoși din arest și duși din nou la sediul DIICOT pentru a fi audiați și pentru a li se comunica faptul că li s-a pus sechestru pe criptomonede. Anchetatorii au confiscat 15 mașini de lux și 10 case și terenuri pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în România.

Cine este Antonia, soția lui Rudel Obreja. Fostul sportiv avea trei copii din două căsnicii diferite: „Dus la spital pre... Lino Golden, o nouă lovitură pentru Alex Velea. Cum arată acum tatuajul tânărului cu artistul care l-a lasat...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x