Căutare Live

Veronica Vulpița a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă lungă de absență. Acesta a pus pe gânduri cu ultima postare

Veronica Vulpița a revenit pe rețelele de socializare și a făcut o postare total neașteptată. Prietenii virtuali au ținut imediat să reacționeze. Ce mesaj a transmis soția lui Viorel Stegaru.

Veronica Vulpița a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă lungă de absență

Acces Direct

Vulpița Veronica nu a mai fost văzută de foarte mult timp nici în mediul online, dar nici la televizor. Aceasta nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, iar public nu a mai ieșit, de când a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil și a devenit din nou mămică. De curând, aceasta și-a surprins urmăritorii cu o postare.

Veronica Vulpița a fost fără doar și poate o figură care a încântat mulți oameni, însă de câteva luni bune aceasta pare că a dispărut de pe internet. Ea postează foarte rar, iar fanii nu prea mai știu ce face și cu ce se ocupă. Însă, de curând, acesta

Veronica Vulpița a revenit pe rețelele de socializare și a pus o întrebare neașteptată tuturor

Iată că de curând, deși nu a oferit foarte multe detalii, Vulpița Veronica a postat o imagine cu ea, în care apare machiată, dar a lăsat și un mesaj care a pus pe gânduri: “Ce faceți? Eu fericita. Ghiciți de ce 😍☺️”, a scris Veronica Vulpița. Oamenii de pe internet au răspuns în număr mare, iar unii au întrebat dacă iar va avea un copil. Răspuns nu au primit, însă ei așteaptă cu nerăbdare să audă vești noi de la acesta. De asemena, oamenii au mai spus că este posibil ca Vulpița să scoată o piesă nouă.

Cei care o urmăresc în mediul online s-au bucurat să vadă că aceasta, din când în când, mai intră pe rețelele de socializare și mai postează câte ceva.

Vulpița se bucură din plin de faptul că este mamă a doi copii. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, părinții a doi copii minunați


În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru de la „Acces Direct”.

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești îi surprindea pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021.
În mod inevitabil, au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.

Mihaela Cernea a depus actele de divorț. Ce reacție a avut soțul ei, Costin Craioveanu... Ce a declarat Theo Rose despre veniturile sale și cum face banii...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x