Căutare Live

Kylie Minogue e devastată! A pierdut ce avea mai de preț!

A fost lucrul care a făcut-o celebră! Însă, la cei 45 de ani ai săi, Kylie Minogue îi plânge acum dispariția!

A fost lucrul care a făcut-o celebră! Însă, la cei 45 de ani ai săi, Kylie Minogue îi plânge acum dispariția!

Cine nu-și mai amintește de posteriorul bombat al cântăreței Kylie Minogue din videoclipul ”Spinning Around”. Se întâmpla acum aproape 14 ani. Cântăreața a făcut furori la acea vreme cu boxeri aurii care îi conturau perfect fundul. Cu mare părere de rău, vedeta australiană a mărturisit că, din cauza vârstei, nu se mai poate lăuda cu el.

”La 40 de ani, lucrurile tind să o ia la vale. Nu cred că mă mai pot ridica la așteptările celorlalți. Mă privesc în oglindă în fiecare dimineață și nu mai este așa cum crede lumea. Este doar o versiune care și-a pierdut din strălucire”, a măruturisit Kylie pentru The Sun.

Acest lucru o face pe cântăreață să apeleze la haine ”mai serioase”. Ea a renunțat la pantaloni scurți sau fuste mulate.

În prezent, Kylie se pregătește de lansarea următorului ei album intitulat ”Kiss Me Once”.

FOTO: Hepta

Se coace un nou scandal? Fosta iubită a lui Duban dă cărțile pe față... Mara Bănică se mărită! Află detaliile despre marele eveniment!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri