Căutare Live

Anastacia are, din nou, cancer mamar!

Reusise sa invinga boala, in 2003, cand a fost diagnosticata prima data cu cancer mamar, dar acum solista a aflat ca boala a recidivat!

Apreciata pentru vocea puternica, solista a fost a fost nevoita sa-si anuleze turneul european pe care ar fi trebuit sa il sustina in aceasta primavara.

Anastacia, caci despre ea este vorba, ar fi trebuit sa concerteze mai intai la Londra, pe 6 aprilie, insa toate show-urile au fost anulate din cauza problemelor de sanatate.

In anul 2003, cand a fost diagnosticata prima data cu cancer, in urma unei investigatii de rutina, artista a fost supusa unei interventii chirurgicale si la sedinte de radioterapie, cu ajutorul carora a reusit sa invinga maladia.

Sa speram ca asa cum boala a recidivat... va recidiva si mult asteptata vindecare! Nu ne ramane decat sa ii uram sanatate maxima!

Anastacia a concertat si in Romania, pe 1 septembrie 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in fata a peste 2.000 de fani. A fost un show complet...


Foto: Hepta

Daniela Crudu se intoarce la TV! Cruduta, in locul Simonei Gherghe la Acces Direct (VIDEO)... Sotia lui Sisu, asistenta SEXY care a dansat provocator! (VIDEO)...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri