Căutare Live

Vestea care a zguduit showbizul internațional! O actriță celebră divorțează după 17 ani de căsnicie! 

O celebră actriță trece prin momente delicate, întrucât a anunțat că va divorța de soțul ei, după 17 ani de căsnicie.

O celebră actriță trece prin momente delicate, întrucât a anunțat că va divorța de soțul ei, după 17 ani de căsnicie.

Actrița și producătorul american Geena Davis și soțul ei, Reza Jarrahy, au anunțat că vor divorța, după un mariaj de 17 ani. Ba mai mult, actele de divorț au fost deja depuse de Jarrahy, pe 8 mai.

Cei doi s-au despărțit încă din luna noiembrie a anului 2017, iar motivele divorțului au fost diferențele ireconciliabile, după cum se arată în actele de divorț.

Geena și Reza au împreună trei copii, o fetiță și doi băieți gemeni, iar tatăl lor își dorește custodie comună. Conform actelor de divorț, acesta vrea, de asemenea, o alocație lunară de la actriță și nu este de acord să-i plătească acesteia vreun ban.

Genna Davis este la al patrulea divorț. Ea a mai fost căsătorită cu Richard Emmolo, cu actorul Jeff Goldblum și cu regizorul Renny Harlin. Pe Reza l-a întâlnit când ea avea 42 de ani, iar el 27, la o petrecere.

Incredibil! Cum a fost surprins tatăl lui Meghan Markle cu doar zece zile înainte de nunta cu Prințul Harry! Imaginile a... Lidia Buble, mărturisiri despre nuntă! Artista știe ce rochie de mireasă va îmbrăca: ”Va fi una nonconformistă!”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x