Antena Căutare

Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu? Betty a spus totul: "Nu se se simte deloc bine"

Florin Salam are probleme în familie! Betty a spus că soțul ei este foarte bolnav de câteva zile și nici nu se poate da jos din pat.

Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu? Betty a spus totul: "Nu se se simte deloc bine" Galerie
Cătălin Vișănescu, Betty si Florin Salam

Răcit cobză este Cătălin, soțul fiicei lui Florin Salam, probabil de la aerul condiționat din mașină. Se tratează cu medicamente pentru a-și vindeca o răceală gravă. Care a umbrit un eveniment foarte frumos din viața lui de cuplu, cu Betty, doi ani de când s-au căsătorit.

”Noi, săptâmâna aceasta, am împlinit doi ani de la căsătorie, însă, din păcate, nu am putut sărbători, întrucât soțul este bolnav. Are gripă și nu se se simte deloc bine. Să sperăm însă că va depșăși rapid momentul și vom putea să ne bucurăm și de aniversarea noastră. Nici nu îmi vine să cred că au trecut doi ani atât de repede”, a spus Betty

Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu? Betty a spus totul: "Nu se se simte deloc bine"

Betty, fiica lui Florin Salam, a răbufnit! Pe cine pune la punct, după ce s-a spus că tatăl său obișnuia să-i bată mama

Articolul continuă după reclamă

Betty și Cătălin aniversează doi ani de căsătorie

Betty a dezvăluit că are o relație special cu soțul ei, Cătălin. ”Cătălin este un om deosebit! El a venit în viața mea după o perioadă mai grea, după ce mama mea a murit și eu am fost atât de afectată. Nu credeam atunci că, într-o bună zi, va fi cineva pentru mine, care să mă facă să mă uit doar înainte și să trec peste situațiile dificile. Atunci însă a venit el…Exact în momentul potrivit! Este un om de nota 10 pe care îl prețuiesc și îl iubesc, la fel și el pe mine. Aniversăm doi ani de căsătorie și suntem o familie împlinită, cu copii și dragoste”, a povestit Betty.

Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu? Betty a spus totul: "Nu se se simte deloc bine"

Florin Salam, amenințat de fostul cumnat

Rudele fostei soții, Fănica, răpusă de cancer în urmă cu peste zece ani, au sărit la gâtul lui Florin Salam și l-au amenințat. Chiar fostul cumnat, fratele Fănicăi, i-a transmis că zilele îi sunt numărate.

Totul a pornit de la faptul că manelistul nu l-a mai ajutat și că, susține el, a preferat să se ocupe de afaceri pe care el le-a denumit ilegale. A făcut un live în care a spus totul. Și în care l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam.

Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu? Betty a spus totul: "Nu se se simte deloc bine"

Florin Salam a fost amenințat cu moartea chiar de rudele sale: „E ultima zi! O să îl distrug”​

”Ai auzit ce melodie e? Ai auzit ce a spus? Orice om, oricine ar fi, are o ultimă zi! Asta e ziua lui Florin Salam, a lui Fabian și a lui soră-sa! (…) Eu nu pot să îi mai spun cumnat, niciodată în viața mea. Că a făcut rău copiilor mei! (…) Dacă Florin Salam e lângă tine spune-i așa: Eu sunt Gâlă, cumnatul lui, fostul cumnat al lui, ți-l pun lângă Fănica. De luni încolo, începe războiul, numai adevăruri. O să îl distrug”, a spus fostul cumnat al lui Florin Salam.

Ce melodie i-a dedicat Brigitte Pastramă fiului ei. A primit numai reacții negative de la internauți | Video... Bat clopote de nuntă în showbiz! Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie. Momentul a fost unul special pentru actrița ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x