Căutare Live

Vezi ce cadou a primit fiul lui Radu Mazare de ziua sa!

Radu Mazare nu a fost foarte darnic cu fiul sau si i-a luat un cadou oarecum modest de ziua lui.

Radu Mazare nu i-a luat fiului sau un cadou substantial de ziua lui. In schimb fratele primarului Constantei a fost mai generos. "I-am luat un laptop. O masina i-a dat fratele meu", a declarat edilul.

Radu Mazare vrea sa isi invete fiul cu munca si are planuri mari pentru acesta: sa lucreze pe mosie, in Madagascar. "Am luat in Madagascar un hectar cu 1 euro pe metru patrat. Vreau sa fac bungalouri pentru ca are deschidere la mare. Iar la vara, dupa ce ia bacalaureatul, il trimit pe fi-miu la munca. Il si platesc", a adaugat primarul la Acces Direct.


Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Monica Tatoiu ataca autoritatile: “Numai prostii sunt incapabili sa gandeasca pe termen lung”...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri