Căutare Live

Vezi de ce s-a urcat Ilie Nastase baut la volan!

Cel mai bun jucator roman de tenis din istorie a ramas fara carnet saptamana trecuta dupa ce a fost prins de politisti cu 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii i-au dat atunci si o amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice pentru ca fostul sportiv nu a renuntat la permis in liniste.

Ilie Nastase pare sa aiba o explicatie pentru orice. Fata in fata cu ziaristii, la o conferinta de presa, tenismenul care a ramas fara carnet de conducere din cauza alcoolului, a explicat de ce s-a urcat baut la volan, cu zambetul pe buze: „daca am rabdat 37 de ani, acum recuperez" a spus dezinvolt, fostul sportiv.

Din pacate, carnetul il va recupera ceva mai tarziu.Kate si William, la polurile opuse ale elegantei... VIDEO! Irinel Columbeanu si Irina la gradina zoologica...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri