Căutare Live

VIDEO. Tinute de nunta excentrice purtate de celebritatile de la Hollywood

Pamela Anderson, Elizabeth Taylor sau Mariah Carey - care dintre aceste vedete a avut cea mai interesanta rochie, cea mai exagerata sau inedita vestimentatie. Vedeti mai multe in VIDEO de mai jos!

Ca tot suntem in plin sezon al nuntilor va prezetam cateva modele purtate de celebritati. Puteti sa va inspirati sau sa aflati ce e bine sa evitati! Aici totul tine de gusturile personale.

Un exemplu este Pamela Anderson care la casatoria cu Kid Rock din 2006 a purtat un costum de baie alb. Si atat! Cea mai rafinata tinuta de nunta a unei celebritati este considerata, in ciuda culorii, rochia verde purtata de Elisabeth Taylor la casatoria cu Eddie Fisher, in 1959. Iar cea mai exagerata vestimentatie este, potrivit citicilor, rochia de nunta a lui Mariah Carey, care a purtat un model excentric si mult prea grandios pentru acele vremuri.

Foto: chicvintagebrides.com

Noua iubita a lui Jim Carrey este o cosmeticiana din Irlanda... Dan Bittman, operat la corzile vocale in Austria...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri