Căutare Live

VIDEO! Adelina Pestritu vrea sa fie mamica!

Divortul de Liviu Varciu a trimis-o pe Adelina direct in cabinetul psihologului. Bruneta recunoaste ca, dupa despartire, a avut momente de ratacire si ca doar ajutorul specialistului a scapat-o de depresie. Si acum ca se simte mai bine, Adelina Pestritu si-a propus sa devina mamica.

Acum radiaza. E fericita. Iar pasii o duc pe panta ascendenta catre glorie. Acum ceva timp insa, doar ea stia jalea din sufletul sau. Nici prietenii, nici rudele si nici o petrecere de pomina nu reuseau sa o scoata pe Adelina Pestritu din depresie. A simtit pericolul si a luat din pripa taurul de coarne. "Orice om are nevoie de cineva care sa il poata ridica in momentele grele. Eu nu apelez la psiholog doar cand sunt deprimata , cand imi vine sa plang. Ci si si atunci cand radiez de fericire. Sa mearga la psiholog, asta nu inseamna ca e nebun daca merge, e o mentalitate gresita. Se poate merge de suparare. Mi-au fost alaturi unii prieteni", a declarat bruneta.

Iar sedintele terapeutice par sa fi avut un real succes. Acum, Adelina Pestritu si-a propus sa isi intemeieze o familie. Ramane de vazut cu cine... "Mi-as dori sa fie fericita. Sa am o familie, sa am un copil, pentru ca am deja 25 de ani si as vrea sa fiu o mamica tanara. E bine sa faci copii de tanara", a adaugat fpsta sotie a lui Liviu Varciu.


FOTO! Jessica Simpson a postat pe Twitter prima fotografie cu fiica ei... FOTO! Victoria Vanucci, avort spontan in trei luni de sarcina...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri