VIDEO! Adrian Cristea, luat peste picior din cauza lipsei de bani

Adrian Cristea a cucerit-o pe Bianca Dragusanu cu orice altceva decat cu bani. Catalin Botezatu a deplans starea materiala precara in care s-ar zbate fotbalistul.

Dupa gelozie, acuzatii, lesinuri in direct si chiar batai usoare, Catalin Botezatu a reusit sa il accepte pe Adrian Cristea in viata Biancai Dragusanu.

Designerul i-a plans chiar de mila fotbalistului, vorbind foarte frumos de sentimentele si loialitatea lui Adrian Cristea, in raport cu suferinta la care l-a supus Bianca Dragusanu.

Totusi, accentul a cazut pe lipsa de bani cu care se confrunta Adrian Cristea, un print doar din punct de vedere sentimental, nu si material.

"In ciuda aparentelor, Adrian Cristea nu este un barbat cu bani. A iubit-o foarte tare pe Bianca Dragusanu, a respectat-o mult si a fost alaturi de ea atunci cand eu nu puteam fi, dar Adrian Cristea nu este un baiat cu bani".

Si pentru ca umilinta sa fie si mai mare, Catalin Botezatu sustine ca a descoperit el insusi cateva calitati care il salveaza pe Adrian Cristea de la dizgratia totala, calitati mai putin masculine insa.

"Adrian Cristea este un baiat bun, sta la dispozitia Biancai 24 de ore din 24, ca la room service, dar asta e", a incheiat dispretuitor Catalin Botezatu in cadrul show-ului Burlacita.

Ultimele știri