Căutare Live

VIDEO! Adriana Bahmuteanu a mai nascut un baietel

In aceasta dimineata Adriana Bahmuteanu a devenit, din nou, mama.

Baietelul cantareste 3,200 kg si a fost adus pe lume prin cezariana.

Micutul seamana leit cu tatal sau, Silviu Prigoana.

Proaspata mamica a trecut cu bine de operatia de cezariana si a primit deja vizite. Silviu Prigoana a venit sa-si vada baietelul si i-a adus sotiei lui un buchet imens de orhidee imperiale.

Dupa nasterea micutului, medicii au glumit spunand ca au programat-o pe Adriana Bahmuteanu la operatia de cezariana pentru a prinde concediul de doi ani pentru cresterea copilului dupa vechile reglementari.

Bahmu a mai avut doua sarcini, ambele cu probleme: primul baiat i s-a nascut prematur, al doilea a murit la scurta vreme dupa nastere.

Adriana se afla la a doua cezariana, deci acesta ar fi ultimul copil pe care il poate naste fara sa riste complicatii severe.El a precizat ca nu au decis inca ce nume sa-i puna fiului lor. "Sanatos sa fie. Acum ne gandim ce nume o sa ii punem", a mai spus Prigoana.

FHM: Calendar virtual pentru 2011... Fetele de la Hora au facut portretul barbatului ideal...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri