VIDEO! Adriana Bahmuteanu infiinteaza un nou sindicat al artistilor

Adriana Bahmuteanu se gandeste la binele artistilor romani si vrea sa infiinteze o organizatie care sa-i protejeze si mai ales sa-i reprezinte intr-un mod corect, sustin jurnalistii unui ziar central. Desii exista un astfel de sindicat, vedeta nu are incredere ca interesele artistilor romani sunt bine respectate.

Artistii romani intampina, uneori, probleme in ceea ce priveste colaborare cu cei care ii ajuta sa obtina concerte, in alte cazuri ajungandu-se chiar la procese pentru a obtine drepturile de autor. Adriana Bahmuteanu s-a saturat sa tot auda de astfel de situatii si s-a decis sa vina in ajutorul artistilor.


"Toata lumea, de la manageri la impresari si stilisti, incearca sa-i exploateze pe artisti. Eu vreau sa infiintez o organizatie non-profit, care sa faca in asa fel incat artistii sa primeasca respectul pe care il merita" a declarat sotia lui Prigoana.


Exista, totusi, un sindicat al artistilor care ii protejeaza, insa vedeta crede ca acesta este prea slab, asa ca vrea sa-i ajute chiar ea. Adriana spune ca prioritare pentru o astfel de organizatie ar trebui sa fie combaterea pirateriei audio-video si administrarea mai eficienta a veniturilor obtinute din drepturi de autor.Ultimele știri