Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

VIDEO! Afla TOTUL despre marea dragoste a lui Adrian Paunescu: Elena Grecescu!

A iubit cu pasiune inca din adolescenta si a fost adorat de catre femei care de cele mai multe ori i-au devenit muze. Dintre toate insa, pe Elena Grecescu ar fi iubit-o Adrian Paunescu cel mai mult. A vindecat-o de cancer, apoi a iubit-o pana la moarte. Tulburatoarea poveste de dragoste a iesit la iveala insotita de fotografii document.

Iubirea dintre Adrian Paunescu si Elena Grecescu ar fi fost una dintre idilele patimase pe care apropiatii scriitorului le-au bifat in condica "UTRASENTIMELELOR". Multi au spus ca Elena ar fi fost marea iubire a poetului, Paunescu inchinandu-i ample poeme. Adrian Paunescu si Elena Grecescu s-au cunoscut in 1978. Pe atunci, ea era o tanara profesoara de franceza, originara din Timis. El, un adevarat simbol al culturii.

Tanara profesoara avea insa destinul innegrit.

Doctorii o diagnosticasera cu cancer si ii mai dadusera cateva luni de trait. La o lansare de carte in Lugoj, ca ultima speranta, Elena s-a apropiat de Paunescu. L-a privit si l-a rugat sa o ajute sa ajunga la un medic. Poetul s-a indragostit de ea iremediabil. Imediat a adus-o in capitala, unde diagnosticul terifiant a fost confirmat: Elena avea cancer in stadiul 4. Mihai Leontopol, un geniu al medicinei, a reusit sa ii prelugeasca viata Elenei. Iar Adrian Paunescu a rasfatat-o ani la rand. Au fost intalniri romantice, excursii la munte, la mare , care au resuit sa alunge cosmarul femeii. Asa, Elena a mai trait 16 ani!Fiul poetului, Andrei Paunescu, a venit la Acces Direct pentru a vorbi despre povestea de dragoste traita de tatal sau. Iar Andrei este uimit de felul in care a fost abordata relatia poetului cu Elena Grecescu: "Prezentarea acestei legaturi drept o mare descoperire este falsa. Aceasta relatie nu a fost secreta. Elena m-a crescut dupa divortul parintilor mei. A fost o relatie ca oricare alta".

Corneliu Vadim Tudor, invitat si el la emisiunea Simonei Gherghe, a marturisit ca stia despre Elena si a numit-o "o tanara remarcabil de frumoasa, dar bolnava de cancer, pe care Adrian a iubit-o enorm". Si pe langa tratamentele medicale pe care le-a urmat iubita poetului, europarlamentarul crede ca si altceva a contribuit la imbunatatirea starii de sanatate a Elenei. "A existat si terapia prin dragoste", a precizat Corneliu Vadim Tudor.


Recomandari