Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO! Alin Galatescu: "Mihaela Geoana a vrut sa fie mai 'coola' decat regina"

Invitat in emisiunea "Incredibil!" de la Antena 2, criticul de moda Alin Galatescu a comentat cateva dintre tinutele celor prezenti la aniversarea Regelui Mihai.

Mihaela Geoana a fost tinta criticilor lui Alin Galatescu. Motivul a fost rochia trei-sferturi pe care a purtat-o la festivitatea ce a avut loc la Opera Nationala. Aceasta a ales sa apara intr-o rochie trei-sferturi in ciuda invitatiei care specifica obligativitatea rochiilor lungi in cazul doamnelor. "A incercat sa fie mai 'coola' decat regina", a fost replica lui Alin Galatescu la vederea pozei.

Criticul a fost, insa, de acord cu desemnarea Alinei Sorescu si a lui Alexandru Ciucu drept cel mai bine imbracat cuplu de la eveniment. Rochia Alinei, pe care criticul a numit-o "spectaculoasa", a fost de la Iris Serban, "unul dintre cei mai buni designeri in acest moment", asa cum o considera el. "Iar Alexandru are cel mai mare salt in zona designului masculin din ultima perioada", a adaugat Alin Galatescu.

Alin Galatescu a fost multumit si de tinuta lui Ilie Nastase, care a purtat un smoching-uniforma. "A reusit sa dea senzatia unui ofiter de armata", a fost parerea criticului despre alegerea eleganta a fostului jucator de tenis.

Recomandari