VIDEO! Alin Galatescu: "Mihaela Geoana a vrut sa fie mai 'coola' decat regina"

Invitat in emisiunea "Incredibil!" de la Antena 2, criticul de moda Alin Galatescu a comentat cateva dintre tinutele celor prezenti la aniversarea Regelui Mihai.

Mihaela Geoana a fost tinta criticilor lui Alin Galatescu. Motivul a fost rochia trei-sferturi pe care a purtat-o la festivitatea ce a avut loc la Opera Nationala. Aceasta a ales sa apara intr-o rochie trei-sferturi in ciuda invitatiei care specifica obligativitatea rochiilor lungi in cazul doamnelor. "A incercat sa fie mai 'coola' decat regina", a fost replica lui Alin Galatescu la vederea pozei.

Criticul a fost, insa, de acord cu desemnarea Alinei Sorescu si a lui Alexandru Ciucu drept cel mai bine imbracat cuplu de la eveniment. Rochia Alinei, pe care criticul a numit-o "spectaculoasa", a fost de la Iris Serban, "unul dintre cei mai buni designeri in acest moment", asa cum o considera el. "Iar Alexandru are cel mai mare salt in zona designului masculin din ultima perioada", a adaugat Alin Galatescu.

Alin Galatescu a fost multumit si de tinuta lui Ilie Nastase, care a purtat un smoching-uniforma. "A reusit sa dea senzatia unui ofiter de armata", a fost parerea criticului despre alegerea eleganta a fostului jucator de tenis.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri