Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

VIDEO! Alin Galatescu: "Razvan Ciobanu este un designer cum rar exista la noi"

Invitatul Oanei Roman in emisiunea "Incredibil!" de la Antena 2, designerul Razvan Ciobanu a vorbit despre mituri in moda si a primit comentarii de la Alin Galatescu despre ultima sa prezentare.

Prin unele colectii Razvan Ciobanu a vrut sa arate ca stie sa faca haine pentru diverse siluete, "nu numai pentru 90-60-90, care oricum e un mit depasit si o tampenie", dupa cum a spus el. "N-am intalnit niciodata modele care sa arate asa", a adaugat.

Intrebat ce parere are despre "modelele cadaverice" din industrie, Razvan Ciobanu a spus ca fetele foarte slabe cu care lucreaza el nu se straduiesc sa ajunga asa. "Nu am cunoscut modele care sa se infometeze, care sa lesine pe strada de foame doar ca sa fie slabe. Asa e constructia lor", a spus Razvan Ciobanu.

Designerul a spus si de ce colectiile pentru femei mai putin slabe nu sunt foarte reusite: "E foarte greu sa faci haine petru femei voluptuoase daca nu lucrezi pe silueta respectiva. Difera atat de mult cum sunt distribuite kilogramele: unde este pozitionata talia, cum sunt sanii, ce trebuie sa sustii, ce trebuie sa ascunzi."

In cadrul emisiunii a intrat in direct prin telefon si criticul de moda Alin Galatescu. Acesta a avut numai cuvinte de lauda referitor la ultima lui colectie, care a fost "bine calibrata".

"Razvan e un designer, ceea ce e destul de rar la noi, din nefericire", a spus Alin Galatescu. "Chiar greselile pe care le face sunt prin cautarile specifice unui designer." Criticul de moda a adaugat ca il considera pe Razvan Ciobanu "dincolo de suisurile si coborasurile vietii de persoana mondena."

Impresionat de cuvintele criticului de moda, Razvan Ciobanu a spus: "Il stiu inainte de a face prima colectie, n-am niciun motiv sa ma indoiesc de obiectivitatea lui."

Recomandari