Căutare Live

VIDEO! Andreea Raicu si Tudor Chirila se impaca!

Invitata lui Cristi Brancu la "Agentul VIP" de la Antena 2, Monica Tatoiu a pus pariu ca Andreea Raicu si Tudor Chirila se vor impaca.

Fiind de parere ca cei doi s-au despartit din cauza caracterelor foarte puternice, Monica Tatoiu a spus ca prezentatoarea tv si solistul trupei Vama nu vor putea sta despartiti prea mult timp.

"Sunt personalitati puternice amandoi. Sunt frumosi impreuna, sunt puternici impreuna, dar fiecare are personalitatea lui", a explicat Monica Tatoiu.

"Eu fac pariu cu tine, Cristi, ca se vor impaca", i-a mai spus Monica Tatoiu lui Cristi Brancu in repetate randuri. "Pietrele tari se cioplesc mai greu in timp. Facem pariu?"

Cristi Brancu a acceptat pariul, spunand ca el "este om de cuvant". Recent, moderatorul si-a taiat sacoul in direct la "Agentul VIP", respectand un pariu facut cu Iuliana Marciuc.

VIDEO! Asistentele sexy l-au transformat pe Mihai Morar intr-un strumf din turta dulce... VIDEO! Monica Gabor, adulata si ulterior aruncata!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri