Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Arnold Schwarzenegger i-a spalat masina lui Sylvester Stallone!

Mai tineti minte cum era in urma cu multi ani, cand vecinii se ajutau intre ei in fata blocului la spalatul masinii? Asa s-a intamplat si la cele doua celebritati. In cazul nostru, de cele mai multe ori era vorba de o Dacie. In cazul lor, de un Volkswagen Sedan negru.

Dupa ce au luat masa impreuna intr-un restaurant din Beverly Hills, Arnold si-a incordat putin muschii si i-a sters masina prietenului sau, Sylvester Stallone, ca un adevarat profesionist.

Schwarzenegger este un binecunoscut admirator de masini, asa ca nici autovehiculul detinut de Sly nu a scapat privirii agere a fostului guvernator al Californiei. Si cum acesta a parut a fi impresionat de intreg aspectul masinii, insa mai putin de cat de curata era, Arnold a pus mana pe o carpa si a dat masinii luciul binemeritat. Si totul, fara sa renunte la trabuc. Ca un adevarat domn!

Se presupune ca actorii s-au intalnit pentru a discuta potentialele viitoare roluri ale lui Arnold, unul dintre acestea fiind in filmul de actiune "True Lies 2".

In plus, Sly se pare ca i-a oferit lui Schwarzenegger o aparitie in urmatorul film din continuarea seriei "The Expandables", scris si regizat de Stallone. Sly a anuntat, insa, ca nu se va mai ocupa si de a doua parte din scaunul regizorului, el limitandu-se doar la a juca in "The Expandables 2".Vezi galeria de imagini mai jos!

Sursa: Jurnalul

FOTO: dailymail.co.uk

Recomandari