Căutare Live

VIDEO! Arpad Paszkany a divortat

Patronul lui CFR Cluj a avut ieri parte de un divort atat de rapid precum ascensiunea echipei din Gruia.

Fotbalul autohton a intrat in zodia divorturilor. Dupa despartirea dintre Cristi si Mihaela Borcea, o alta personalitate din prima Liga a pus capat mariajului. Este vorba de patronului lui CFR, Arpad Paszkany. Motivul? Tot o femeie mai tanara, si cel putin la fel de frumoasa ca Alina Vidican.

Ca si in cazul Mihaelei Borcea, Kinga, fosta sotie a lui Paskany se va alege cu o avere frumoasa in urma desfacerii mariajului dintre ea si omul de afaceri clujean: o casa in Germania, un pachet de actiuni la clubul de fotbal, precum si o pensie alimentara consistenta. Si, pe langa toate acestea, a obtinut si custodia celor doi copii.

Daca Borcea vrea sa se casatoreasca cat mai curand cu Alina Vidican, Paszkany nu se gandeste sa mearga la ofiterul de stare civila alaturi de Anamaria Feher. Dupa o casnicie de 20 de ani, patronul din Gruia nu mai crede in hartii, ci doar in sentimente.VIDEO! Soarele dauneaza grav botoxului si silicoanelor... VIDEO & FOTO! Vezi cum a aratat Inna la primul concert in Romania!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri